Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 december 11:14

17 december 11.10, Trafikolycka, personskada, Haninge

En buss med ca 20 passagerare körde kl 08.14 av vägen. Bussen framfördes på Gålö, Lv 227.

Bussen körde av oklar anledning ned i diket och i den färdades ett 20-tal passagerare. Tre passagerare fick efter olyckan transporteras till sjukhus i ambulans. Skadeläget för dessa personer är oklart. Bussen står för tillfället kvar i diket och bärgning kommer ske vid senare tidpunkt. Lv 227 är åter helt öppen för trafik.

I länet har vi ett antal trafikolyckor att hantera just nu. Dessa har inträffat på det mindre vägnätet. Flertalet av dessa bedöms ha inträffat med anledning av vinterväglaget som råder i stora delar av regionen.

Uppdatering, kl 11.10

Av de som fördes till sjukhus är två vuxna och ett barn. Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen