Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 december 09.24, Försvunnen person, Eksjö

Polisen söker efter försvunnen 21-årig kvinna.

09.00 Polisen söker efter en försvunnen 21-årig kvinna. Kvinnan bor i Eksjö och senast någon hade kontakt med henne var via sms klockan 12.00 i lördags. Kvinnan uppgav då att hon satt på ett tåg till Malmö dit hon var på väg för att träffa en släkting.

Kvinnan är 21 år, cirka 165 centimeter lång och har mörkt hår.
Hon kan vid försvinnandet ha varit klädd i en svart jacka, svarta sneakers och svarta byxor. Hon kan också ha burit en ryggsäck.

Polisen har påbörjat sökinsater i och omkring kvinnans bostad och på andra platser samt gjort andra kontroller, men hittills utan resultat.

Polisen behöver nu allmänhetens hjälp med att hitta kvinnan och tar tacksamt emot tips och iakttagelser som gör att hon kan hittas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen