Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 december 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.03 Trollhättan, grov stöld
Vid Drottninggatan är det fem ungdomar som stjäl en mössa från en kille samt försöker slita av dennes jacka. De fem ungdomarna anträffas av polis i närområdet och de får följa med till polisstatiopnen. De överlämnas till sociala myndigheten dfå vårdnashavare inte är anträffbarta. Polisen skriver en anmälan gällande försök till rån, grov stöld och ofredande. 

23.24 Trollhättan, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Smedjegatan med anledning av att det ska brinna i ett källarförråd i ett fyrfamiljshus. De boende försöker släcka branden själva med pulversläckare och räddningstjänsten står för eftersläckningsarbetet. Inga personskador. Vad som orsdakat branden är oklart.

00.39 Göteborg, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Olof Palmes Väg med anledning av en bilbrand. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmä'lan gällande skadegförelse genom brand.

04.06 Uddevalla, drograttfylleri
Vid Svälte stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. Han saknar även körkort och rapporteras för grov olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen