Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 december 07:10

18 december 06.51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natten mellan måndag och tisdag

00:50 En polispatrull stannade och kontrollerade en bil och dess förare på Jordbrovägen. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med till polisstationen för provtagning. Han misstänks för rattfylleri genom att vara påverkad av droger.

03:00 En anställd på ett hotell i centrala Jönköping ringer till polisen och berättar att han blivit slagen i ansiktet av en påverkad man som nekades att boka ett rum då han saknade ID-handlingar. Gärningsmannen försvann från platsen innan polisen hann dit. En anmälan om misshandel är upprättad.

03:28 En polispatrull kontrollerar ett fordon i Nässjö. Föraren och passageraren visar tecken på narkotikapåverkan. De båda tas med till polisstation för provtagning. Föraren misstänks för narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen