Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 december 08:38

18 december 07.58, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Västernorrlands län, en sammanfattning av nattens händelser.

En sammanfattning av nattens händelser mellan klockan 22.00-07.00

00.05 Trafikolycka vilt, Bergsåker, riksväg 86
Personbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret skadades vid kollisionen och en eftersöksjägare har kallats ut för att spåra och kontrollera det.

00.45 Olaga hot, Sundsvall, Bredsand
Polis har varit på en adress efter larm om en utåtagerande man. En anmälan om olaga hot har upprättats. De inblandade personerna är bekanta med varandra.

01.20 Trafikbrott, Kramfors, Frånö riksväg 90
En polispatrull utfärdade en ordningsbot (böter) till en man i 18-årsåldern vars bil hade felaktig belysning.

02.46 Misshandel, Härnösand, Bondsjöstaden
En polispatrull träffar på en man som säger sig ha blivit slagen, dock är det oklart exakt vad som har hänt. Mannen, som är i 60-årsåldern, förs med ambulans till Sundsvalls sjukhus. Patrullen har hållit förhör med honom och upprättat en anmälan om misshandel.

04.03 Försök till stöld/inbrott, Timrå, Timrå industriområde
Samtal från personal på ett företag som hört en ruta krossas i lokalerna och sett flera gärningspersoner lämna platsen. En föremål som använts för att krossa rutan finns kvar på platsen. Det finns också spår i snön utanför. En polispatrull har varit på plats och dokumenterat brottsplatsen samt hållit förhör med personalen. Enligt anmälan så har en mobiltelefon har tillgripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen