Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 december 07.03, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:00 Trafikkontroll, Umeå
Polisen har haft en trafikkontroll på Nydalahöjd. Samtliga förare som kontrollerades var utan anmärkning.

22:16 Viltolycka, Storuman
En minibuss har kolliderat med en älg i höjd med Ankarsund. Älgen dog i samband med olyckan och fordonet måste bärgas från platsen. En eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

23:11 Trafikkontroll, Umeå
Polisen har haft en nykterhetskontroll på Mariedal. Samtliga förare var nyktra, utan anmärkning.

01:02 Stöld/inbrott, Umeå
En man ringer till polisen och uppger att någon varit inne i hans lägenhet på Teg och utsatt den för skadegörelse. Patrullen håller förhör och dokumenterar på platsen. De upprättar en anmälan om olaga intrång, samt skadegörelse.

01:55 Viltolycka, Vilhelmina
En bilist har krockat med en älg på E45 mellan Meselefors och Dorotea. Föraren uppger att han skadat en axel i samband med olyckan. Älgen tros även den vara skadad, men lämnade platsen. En eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

 05:23 Viltolycka, Umeå
En bilist har krockat med ett rådjur i Brattby. Rådjuret dog i olyckan och en eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen