Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 december 08.01, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

23:59 Viltolycka, Härjedalen
En lastbilsförare har krockat med en ren på riksväg 84 cirka två mil söder om Hede. Renen tros ha skadats i samband med olyckan och samebyn kontaktad.

04:04 Viltolycka, Bräcke
En lastbilsförare har krockat med en älgkalv på E14 mellan Gällö och Pilgrimstad. Älgen dog i samband med olyckan och en eftersöksjägare kontaktad för att ta hand om djuret.

04:26 Viltolycka, Krokom
En bilist har krockat med en älg på länsväg 615 i höjd med Rödön. Inga personskador och oklart om älgen skadades, då den lämnade platsen. En eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

07:02 Viltolycka, Berg
En bilist har krockat med ett rådjur på E45 i höjd med Hackås. Inga personskador och oklart om djuret skadades, då det sprang från platsen. En eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen