Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 december 11.00, Trafikkontroll, Krokom

Polisen har under förmiddagen kontrollerat trafiken i Krokoms kommun.

Bland annat har polisen haft en nykterhetskontroll på länsväg 677 mellan Änge och Tulleråsen. Samtliga förare var nyktra, utan anmärkning. En ordningsbot (böter) utfärdades för avställt fordon.

Vid lunchtid hade polisen en nykterhetskontroll på länsväg 340 mellan Tulleråsen och Nordannälden. Samtliga förare var nyktra, utan anmärkning. Patrullen upprättade däremot två anmälningar gällande olovlig körning.

Tidigare under förmiddagen stoppade polisen en bil på samma sträcka. Föraren körde 93 km/h på 80-sträckan och patrullen utfärdade en ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

I Nordannälden stoppades en bil som var avställd och som hade stora mängder snö på taket. Patrullen utfärdade ordningsbot till föraren.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen