Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 december 20:53

19 december 17.26, Stöld/inbrott, Västerås

Två lägenhetsinbrott i samma område anmäls.

Det ena inbrottet har skett på Gunnilsbogatan. Där har någon brutit upp ett fönster till en lägenhet som stått tom under dagen, och stökat till. Det är oklart vad som stulits.
Det andra inbrottet har skett på Rekylgatan. Där har någon tagit sig in i en lägenhet genom att krossa ett fönster. Det är tillrört i lägenheten och oklart vad som stulits.

Uppdatering kl 20:50

Ytterligare en lägenhetsinnehavare i samma område ringer till polisen vid 20-tiden och anmäler att han haft inbrott. Den här gången gäller det en lägenhet på Skjutbanegatan. Någon har tagit sig in i bostaden genom att slå sönder ett fönster vid balkongen och har sedan stökat till i lägenheten. I nulägt går det inte att säga vad som stulits.

Angående de inbrott som anmälts på Gunnilsbo- och Rekylgatan så har polisen skrivit anmälningar om grov stöld genom inbrott och tagit beslut om teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen