Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 december 09:10

02 december 02.40, Misshandel, Örebro

En kille har blivit misshandlad och bestulen vid Karolinska skolan.

En förälder ringer till polisen och uppger att dennes son kommit hem till bostaden i Åsbro och berättat att han blivit misshandlad.

Misshandeln ska ha skett på Karolinska skolans skolgård i Örebro. Händelsen skall ha skett vid ca 00.50. 

Killen skall ha frågat några andra killar om vägen och då hade de gett sig på honom och misshandlat honom. I samband med misshandeln stal de även den utsatta killens mobiltelefon bland annat.

Det handlar om en ful misshandel där man bland annat skall ha sparkat på den utsatta killen som är i 18-årsåldern. Hans ena tand blev skadad och han fick smärta på flera ställen på kroppen.

De som utförde misshandeln försvann springande mot Slottet.

Enligt den utsatta killen kan det ha varit flera personer som sett händelsen och om man känner på sig att man vet något om detta vill vi att man ringer Polisen på 11414 för att lämna tips.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen