Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 december 06.47, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn kväll/natt i länet i enligt RLC. Presstalesman under söndagen är Stefan Gustafsson.

Kl 21.05 Trollhättan, inbrottsstöld mm
Polisen får ett samtal från en ung flicka som sett en bil köra igenom en port/grind till ett nybygge vid Textilvägen. Flickan uppger att bilen sedan börjat jaga henne och för att undkomma har hon sprungit och gömt sig i ett närliggande stall. Hon har sedan tagit sin tillflykt till en släkting som bor i området. Flickan är väldigt rädd och förtvivlad. Polisen åker till adressen samtidigt som en annan patrull letar efter den aktuella bilen.

Polisen hittar grinden som tidigare nämnts,  det är en grind vid Idrottsvägen och den är trasig. Polisen stoppar även bilar i området men lyckas inte hitta den bil som varit aktuell. Det handlar om en SAAB av kombimodell, troligen svart. Bilen har troligen skador som tillkommit när man forcerat grinden. Polisen upprättar anmälan om stöld genom inbrott och även ofredande då det gäller flickan. Flickan är 14 år gammal.  

Kl 23.55 Kinna, skadegörelse/fylleri
Polisen får samtal från en person som bor på Kyrkogatan. Man har hört kraftiga smällar från gatan utanför fastigheten. När man tittar ut så ser man ett ungdomsgäng som bråkar/slåss. Polis tillkallas och när man kommer fram begär man förstärkning då det är väldigt stökigt på platsen och väldigt många ungdomar. Ett villaägare uppges ha hoppat från en balkong och skadat en fot. Ambulans tillkallas.

Sernare framkommer att den skadade sett ungdomarna sparka på hans bil och han hoppar då ut för att förhindra händelsen och skadas vid fallet. Villaägaren avförs med ambulans till sjukhus. Två ungdomar omhändertas för fylleri, ingen grips.            

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen