Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 december 08.36, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning från natten.

08.00 Polisen i Södermanlands län har hanterat 75 ärenden sedan midnatt. Två personer har gripits och 20 personer har omhändertagits eller frihetsberövats på grund av fylleri eller efter misstanke om narkotikabrott.

00.14 Polis larmades med anledning av ett bråk i centrala Nyköping. En ordningsvakt påkallade polisens uppmärksamhet då en man hade blivit slagen med en flaska i huvudet.
00.31 En person, en man 30-årsådern, greps misstänkt för misshandel.

00.18 Polis larmades med anledning av ett bråk i Tallåsen, Strängnäs. En person hade skadats så att ambulans behövdes fram till platsen. Polisen har inga uppgifter om skadeläget.
01.09 En person, en man i 20-årsåldern, greps av polis. Mannen misstänks för misshandel, våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen