Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 december 08:42

20 december 02.12, Rån, Sjöbo

Rån på boende, Sjöbo kommun.

Polis larmas till ett boende i närheten av Vollsjö med anledning av ett rån. Tre misstänkta gärningspersoner har tagit sig in på okänt sätt, tejpat personal samt tillgripit gods. Ambulans har kontrollerat personer på boendet men ingen har behövt åka till akuten. Tekniker är budade och kommer besöka platsen under dagen.

Inga fler uppgifter finns att tillgå kl 07.00.

Uppdatering: En anmälan är upprättad om rån. Händelsen skall ha inträffat drygt en timme innan polisen får larmsamtalet. Det finns inga detaljer i ärendet kring hur många personer som har blivit berörda av rånet. Stöldgodset består i bland annat ett bankkort, en mobiltelefon och en surfplatta. Polisen har sökt med hund på platsen. Ingen misstänkt är gripen.

Polisen utreder om rånet inatt kan ha koppling till rånet som skedde i Tomelilla igår, se länk:

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen