Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 december 05.50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Thomas Fuxborg.

21.34 Munkedal, trafikolycka
På länsväg 930 i höjd med Grinås har en bilist kört av vägen och in i ett träd. Polis, räddningstjänst samt ambulans larmas till platsen. Föraren, en man i 65-årsåldern, avlider på plats och anhöriga är underrättade. Bilen tas i beslag för en teknisk undersökning.

22.18 Göteborg, olaga hot
På Karl Gustavgatan försöker en man att ta sig in i en lägenhet genom att krossa ett fönster och klättra in. Han blir dock nerputtad och klarar inte att komma in. Han blir då mycket hotfull och stökig. Någon uppfattar även att han ska ha ett vapen. Därför skickas flera patruller till platsen. Mannen har dock gått från platsen men kan gripas på en restaurang. Troligen har han inte haft något vapen men han misstänks för grovt olaga hot mot de som bor i lägenheten.

01.04 Trollhättan, rattfylleri
Vid en kontroll på Humlevägen stoppas en bilförare som blåser positivt. Det är en man i 20-årsåldern och han tas med till polisstationen för vidare provtagning. Han rapporteras för rattfylleri.

01.06 Skövde, drograttfylleri
På Bruksgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen