Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 december 06.54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Händelser i Södermanlands län natten onsdag till torsdag.

01:35 Polisen kontaktades gällande ett bråk i en lägenhet på Nygatan i Eskilstuna. Boende i huset hörde dunsar och glaskross från en lägenhet.

01:41 Polis var på plats och lägenheten lokaliserades. Två personer befann sig i lägenheten. En man i 40-årsåldern greps för misshandel och skadegörelse. Ingen person behövde uppsöka akut sjukvård i samband med händelsen.01:43 Polisen larmades till ett relationsbråk i en lägenhet i området Brunnsbacken i Eskilstuna. Andra boende hörde en kvinna skrika.

01:51 Polis var på plats.

02:36 En man i 45-årsåldern greps misstänkt för misshandel av en kvinna han lever i en relation med. Kvinnan har inte skadats allvarligt.04:40 Polisen kontaktades gällande en 15-årig pojke som skulle ha tagit sin mammas bil. Pojken skulle ha lämnat Stockholm körandes bilen och vara på väg till Norrköping.

04:57 En polispatrull såg aktuell bil på E4 i höjd med Nyköping. Föraren av bilen stannade inte på polismans tecken utan fortsatte att köra. På avfarten mot Kungsladugården tryckte polisbilen in aktuell bil i räcket så att färden kunde avbrytas. Ingen person skadades i samband med stoppet.

I bilen färdades fyra personer varav en var bilägarens son. Vid stoppet bytte personerna plats i bilen och det går i nuläget inte att styrka vem som kört bilen. Personerna är mellan 15 och 19 år.

Två av de inblandade misstänktes vara narkotikapåverkade, och togs med för provtagning. De misstänks för ringa narkotikabrott. Bilen har bärgats från platsen.05:37 Polisen larmades om en lastbil med släp som kört av vägen strax norr om Strångsjö. Lastbilen uppgavs först ligga på sidan men visade sig stå upp på hjulen. Ingen person kom till skada och bärgare beställdes. I nuläget har trafiken inte påverkats till följd av olyckan. En anmälan om trafikolycka har upprättats.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen