Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 december 07.12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natten mellan onsdag och torsdag

01:20 En man hade krossat ett fönster på Resecentrum i Norrköping. En man hade i syfte att ta sig in för att sova krossat en ruta och lagt sig på golvet i lokalen.

02:12 Mannen, som är i 55-årsåldern, togs om hand på grund av berusning. Han misstänks för skadegörelse och olaga intrång. Rutan täcktes tillfälligt av ett bevakningsbolag.01:30 Polisen anträffade en efterlyst person på Storgatan i Linköping. Personen, en man i 25-årsåldern som skulle avtjäna straff överlämnandes till kriminalvården.03:41 Polisen larmades till en rastplats i Mjölby där en lastbilschaufför hade upptäckt att någon tagit sig in i hans kapellsläp. Ur släpet hade tillgripits rakhyvlar till ett okänt värde. Polisen har tagit upp en anmälan om stöld och genomförts en platsundersökning. Stölden ska ha inträffat mellan 22 och 03:30. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen