Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 december 08.14, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:51 Narkotikabrott, Härnösand
En patrull kontrollerar en adress i Härnösand. Tre män misstänks för ringa narkotikabrott.

00:01 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Stenstan. Föraren misstänks för olovlig körning.

00:18 Viltolycka, Örnsköldsvik
En bilist har krockat med ett rådjur i Svartby. Rådjuret dog i olyckan och en eftersöksjägare kontaktad för att ta hand om djuret.

01:41 Trafikolycka, Timrå
En singelolycka har inträffat på E4:an i Timrå. Bilen ska inte stå trafikfarligt till. Bärgare beställd till platsen.

03:38 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en hamburgerrestaurang i Sundsvall där en kvinna uppger att hon fått ett slag av en man. Mannen lämnar platser, men hittas kort därpå av en patrull. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om ringa misshandel. Kvinnan ska inte ha behövt uppsöka vård.

03:42 Fylleri, Timrå
Polis beordras till ett trapphus i Timrå där det finns en berusad man. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

03:47 Rattfylleri, Kramfors
En patrull stoppar och kontrollerar en bil utanför Kramfors. Föraren, en man, misstänks för drograttfylleri och bilen är tagen i beslag för att förhindra fortsatt brottslighet.

05:39 Brand, Örnsköldsvik
Polis beordras till Gullänget där en sopbil börjat brinna. Patrullen upprättar anmälan om brand, utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen