Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 december 19.18, Misshandel, grov, Göteborg

Grov misshandel vid Kyrkbyn. En man troligen knivskadad.

Polis larmas till Enekullegatan med anledning av att en man uppges blivit knivskuren i en arm. Händelsen ska ha inträffat i en bostad. Omständigheterna kring händelsen är oklara.

Flera patruller åker till adressen. Under tiden polisen är på väg framkommer ytterligare uppgifter om att en misstänkt man som ska ha lämnat lägenheten/platsen.

Även ambulans kallas till platsen.

Kl 19.25: Första patrull på plats. En man anträffas på adressen med skador som troligen kommer från kniv/stickvapen. Den skadade är påverkad och fåordig. I lägenheten finns tre personer och en hund.

Polisen har sökt i närområdet efter en personbil som möjligen har lämnat platsen, varken bilen eller den man man söker har anträffats/gripits.

Den skadade förs till sjukhus med hjälp av ambulans. Oklart skadeläge, dock ej livshotande. Polisen upprättar anmälan med rubricering grov misshandel.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen