Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 december 20.53, Rån väpnat, Göteborg

Bråk vid restaurang/möjligen har ett rån ägt rum på platsen.

Polis kallas till Nya Allén vid rest Trägårn. En person har kontaktat polisen och uppgett att han tillsammans med några kamrater varit på väg in på rest. Trägårn när det blivit hotade och rånade på bankkort, biljetter. någon uppges ha blivit slagen/sparkad och det ska även förekommit hot med kniv. De som utfört rånet/gärningen ska vara ett gäng med yngre män, ca 10 st personer.

Gänget som utfört rånet/misshandeln ska befinna sig i kön in till rest. Trägårn. Allt enligt anmälaren.

Kl 21.00: Finns ett flertal polispatruller på plats. De får kontakt med anmälare/offer på plats. För övrigt väldigt mycket folk i rörelse på platsen.

Det framkommer då att flera personer ska ha hoppat över ett stängsel in till Trädgårdsföreningen. De är därefter försvunna. Ingen gripen.

Anmälan upprättas, trolig rubricering rån. Inga kända personskador.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen