Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 december 12:09

21 december 08.36, Mord/dråp, försök, Härryda

Skadad kvinna anträffad utomhus i Mölnlycke.

Vid Säteriet i Mölnlycke anträffar en privatperson en skadad kvinna utomhus. Ambulans och polis som kallats till platsen konstaterar att kvinnan har stickskador på kroppen. Kvinnan körs i ambulans till sjukhus. Hennes skadeläge är okänt. Polis har spärrat av ett område utomhus vid anträffandeplatsen. I nuläget ingen misstänkt gripen. En förundersökning gällande försök till mord alternativt dråp är inledd.

Uppdatering kl 09.34
Två män som kan misstänkas för brottet har gripits i anslutning till platsen där kvinnan hittades. Förhör kommer att hållas med dessa. En teknisk undersökning kommer att genomföras på platsen där kvinnan hittades och polisen har inlett dörrknackning i bostadsområdet för att söka vittnesuppgifter.

Uppdatering kl 10.49
Misstankarna mot de båda som initialt greps har försvagats. De kommer att förhöras endast upplysningsvis om brottet. En annan man har gripits misstänkt för brottet. Mannen greps utomhus i nordöstra Göteborg under förmiddagen.

Uppdatering kl 12.09
Den skadade kvinnan har på sjukhus konstaterats avliden som en följd av de skador hon fått vid brottet. Brottsrubriceringen i förundersökningen ändras därmed till att gälla misstänkt mord. Den avlidna kvinnan var i 40-årsåldern. Anhöriga har underrättats.

Tekniker är klara med undersökningen på brotts/anrtäffandeplatsen och avspärrningarna är hävda. Dörrknackningen i området fortsätter.

Den man i 50-årsåldern som gripits misstänks för mordet kommer senare under dagen att förhöras. Åklagare leder förundersökningen och några ytterligare detaljer kommer i nuläget inte att kunna lämnas i ärendet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen