Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 december 04.18, Trafikbrott, Nybro

Kontroll av personbil, Broviken, Örsjö.

Polispatrull ska stoppa en personbil för rutinkontroll mellan Örsjö och Emmaboda. Föraren, en man i 30-års åldern, stoppar inte på patrullens stopptecken och ett förföljande inleds. Förutom föraren ska ytterligare två personer färdas i bilen. Bilen framförs vinglande över körbanan, och beslut fattas om spikmatta. I en korsning kör föraren dock ner i diket, och samtliga i bilen kan säkras av polis. Föraren tas med för provtagning och fortsatt utredning, misstänkt för drograttfylleri och olovlig köring. En av passagerarna, en man i 35-års åldern, misstänks för brott mot knivlagen, och den andra passageraren, en kvinna i 55-års åldern, misstänks nu för brott mot knivlagen samt narkotikabrott genom bruk och innehav. Bilen bärgas från platsen.  Händelsen medförde inga personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen