Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 december 09:13

22 december 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

23.35 Göteborg, narkotikabrott
En ung man ser en polispatrull och slänger narkotika på marken innan han springer från platsen. Polis med hund kan hitta mannen vid Kalendervägen, mannen körs in till polishuset. Flera vakuumförpackade påsar med narkotika tas i beslag.

00.54 Göteborg, grovt rattfylleri
I Skra Bro körs en person i 30-årsåldern på, skador på ben, axel och ansikte. Personen körs med ambulans till sjukhus. Föraren, en man i 70-årsåldern,  blåser positivt och tas med för provtagning. En anmälan skrivs gällande grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik.     

05.40 Borås, Stöld genom inbrott
En man grips av en vaktmästaren inne på en byggarbetsplats på Symfonigatan. Polis med hund söker efter ytterligare en man som stulit verktyg, utan resultat. Den gripne mannen körs in till polishuset för förhör, en anmälan skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen