Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 december 17.10, Inbrott, Tyresö

Inbrottslarmet har utlösts i ett radhus. Polisen skickar en patrull som är väldigt nära fastigheten när händelsen larmas ut.

Inbrottslarmet som har utlösts är kopplat till en larmcentral vars personal orienterar fastighetsägaren om vad som skett. Familjen som bor i fastigheten är bortrest över julen varför grannarna rings upp. Grannarna gör vissa observationer vilka polisen orienteras om.

När polispatrullen kommer till platsen visar det sig att radhuset har varit utsatt för ett inbrott varför poilisen inleder en förundersökning om grov stöld. Gärningsmännen hade när polisen kom fram, lämnat platsen.

Inbrottstjuvarna har tagit sig in i fastigheten genom att krossa en ruta på baksidan. Det är i nuläget oklart vad som stulits under inbrottet. Tekniker kommer genomföra en brottsplatsundersökning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen