Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 december 06.56, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

02.17 Lidköping, brand
På Wennerbergsvägen har det brunnit i en bilverkstad. Någon har krossat en ruta och kastat in molotovcocktails eller liknande. En mindre brand har uppstått men räddningstjänsten kunde snabbt släcka. Vissa spår har kunnat säkrats på platsen och polisen skriver en anmälan om försök till mordbrand.

03.59 Göteborg, grov misshandel
På Andra långgatan har en man i 25-årsåldern blivit knivskuren i ansiktet. Två andra män har varit aktiva i misshandel som ska ha börjat utanför Wandas. Den knivskurne mannen förs till Sahlgrenska sjukhuset för att sy sina skador i ansiktet. En av gärningsmännen, en man i 40-årsåldern, kunde gripas i närområdet medans den andre fortfarande är på fri fot. En anmälan om grov misshandel har skrivits.

04.04 Göteborg, bilbrand
På Kommendörsgatan har två bilar brunnit. Polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand.

05.00 Göteborg, bilbrand
Även på Haråsgatan har två bilar brunnit och även där skrivs anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen