Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 december 08.07, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av händelser.

00:52 Misshandel Vilhelmina. Killar som hamnat i luven på varandra och tagit till knytnävarna. Polis beordras till platsen. Ska vara två unga män som bråkat, de inblandade vill inte medverka. Inget sjukvårdsbehov. En av männen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

01:47 Älgolycka vid Björksele, Åsele. Inga personskador. Älgen lämnade, eftersöksjägare utkallad.

02:00 Misshandel Umeå. Ordningsvakt på restaurang som gripit en person misstänkt för misshandel. Polis beordras till platsen. Efter förhör av de inblandade slutar det med en anmälan och en motanmälan om misshandel. De inblandade är två män födda 1981 och 1993. Ingen ska ha behövt uppsöka sjukvård.

02:14 Trafikolycka Viktoriabron Skellefteå. Inga personskador. Två personbilar som kolliderat. En anmälan trafikolycka upprättas.

04:24 Älgolycka E12 Storuman. Inga personskador. Älgen lämnade platsen, eftersöksjägare utkallad.

05:32 Rådjursolycka på väg 364 vid Ersmark, Umeå. Inga personskador. Rådjuret skadat, eftersöksjägare utkallad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen