Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 december 21:50

23 december 21.05, Rån, Karlskrona

Stärkelsevägen, Lyckeby. Rån mot butik.

Polis kallas till Stärkelsevägen med anledning av ett rån mot en butik. Det finns uppgifter på att en kniv har använts vid rånet och att någon person har lämnat platsen. Polisen är på plats och försöker få fram mer uppgifter.

En person har skadats i samband med rånet och det finns initiala uppgifter på att det inte är allvarliga skador.

21.30 En person är gripen i anslutning till butiken. En mörkklädd person, man, har sprungit från platsen i riktning mot Augerumsvägen. Polisen söker i närområdet med flera patruller.

Om någon har sett någonting eller har andra uppgifter att lämna i ärendet tar polisen tacksamt emot uppgifterna på 114 14. Vid akut information ring 112.

21.45 Den skadade personen är en man i 35-års åldern och han har förts med ambulans till sjukhus. Han är skadad i en hand och det finns inga uppgifter på att han är allvarligt skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen