Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 december 09:53

24 december 07.05, Rån, Höganäs

Jonstorpsvägen, Jonstorp. Rån mot butik.

Polis kallas till Jonstorp med anledning av ett rån mot en butik på Jonstorpsvägen. Det finns uppgifter på att tre gärningsmän har rånat butiken. Ingen person ska enligt uppgift ha blivit fysiskt skadad. Det finns inga uppgifter på att skjutvapen har varit synliga vid rånet. Polisen är på plats och försöker få fram mer uppgifter.

09.30 Polisen har spärrat av brottsplatsen och en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras. Polisen har hållit förhör med personer som har befunnit sig i butiken vid rånet och kommer att undersöka de övervakningsfilmer som finns tillgängliga. Vi det inledande sökarbetet efter gärningspersonerna var polisens helikopter involverad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen