Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 december 07.10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser.

00:52 Rattfylleri Sundsvall. Polis stoppar och kontrollerar en bil i centrala Sundsvall. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är misstänkt för drograttfylleri.

01:02 Misshandel Timrå. Samtal om pågående bråk i bostad. Polis beordras till platsen. Ett flertal personer finns på platsen när patrullen anländer. En man förses med handfängsel och omhändertas med stöd av Polislagen (PL 13§). Då ytterligare information framkommer grips mannen klockan 01:21. Enligt initiala uppgifter ska han ha misshandlat en annan man. De inblandade har en relation. Åklagare har under morgonen beslutat anhålla mannen på sannolika skäl misstänkt för misshandel.

En lugn morgon i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen