Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 december 08:25

25 december 05.10, Mord/dråp, försök, Malmö

Ramels väg. Man knivskuren inomhus.

Polis och ambulanssjukvård kallades till en lägenhet på Ramels väg med anledning av uppgifter om att en person blivit knivskuren. I lägenheten anträffades en man i 35-års åldern med en misstänkt knivskada i överdelen av kroppen.

I lägenheten anträffades en man i 40-års åldern som greps misstänkt för brottet.

Ytterligare en man som befann sig i lägenheten hämtades in till förhör.

Den skadade mannen fördes till sjukhus och polisen spärrade av lägenheten. Kriminaltekniker beställdes till platsen. En anmälan om försök till mord alternativt försök till dråp är upptagen.

Uppdatering:

08.25 Mannen som hämtades till förhör är i 35-års åldern. Han är också utsatt för brott då den misstänkte har försökt att hugga mot honom med en kniv utan att träffa. En anmälan om försök till grov misshandel är upptagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen