Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 december 08:42

25 december 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

19.16 Stöld, Borås
En person har krossat rutan till en butik på Stora Brogatan, tagit en ipad och eventuellt något mer och sedan sprungit från platsen. En kort stund senare grips en misstänkt person vid Centralstationen.

19.32 Stöld, Ale
Det har varit inbrott i en bostad på Båtsmansvägen. Altandörren är uppbruten. För närvarande är det oklart vad som har stulits. Polis söker i området med bland annat hund, ingen gripen.

22.16 Trafikolycka, Lerum
Singelolycka vid Flodamotet, E20. En personbil kört in i mitträcket. Inga kända personskador. Bilen bärgas.

00.24 Brand, Skövde
Polis och väktare kallas till Timmervägen där det ska ha skjutits raketer mot en skolbyggnad. Det ska ha uppstått rökutveckling, oklart om det brunnit. Ett antal ungdomar kontrolleras i området, ingen gripen. Anmälan om försök till mordbrand.

00.31 Rattfylleri, Orust
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll i Svanesund får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

02.30 Brand, Lilla Edet
Det har brunnit i ett förråd på Källstigen. Anmälan om skadegörelse genom brand.

 00.53 Brand, Göteborg
Larm om brand i en lägenhet på Höstvädersgatan. Det uppges finnas flera personer i den aktuella lägenheten och röken ska ha spridit sig i byggnaden. Räddningstjänsen är på plats.
Två personer har förts till sjukhus med ambulans, skadeläge oklart. I nuläget är brandorsaken oklar och en förundersöking gällande grov mordbrand har inletts. Platsen spärras av och kommer att undersökas av tekniker.

05.07 Grovt rån, Göteborg
Maskerade personer bryter sig in i en bostad i centrala Göteborg och hotar en person i bostaden med ett vapenliknande föremål. De får med sig visst gods och försvinner sedan från platsen. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats vid rånet. I nuläget är ingen gripen. 

06.36 Stöld, Strömstad
Det har varit inbrott på en restaurang på Badhusgatan. Polis kallas till platsen och en anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen