Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 december 07.45, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser (22-07)

03:31 Rattfylleri Sundsvall. Polis stoppar en bil utanför Matfors. Bilen är avställd och belagd med körförbud. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. En passagerare uppvisar också tecken på att vara påverkad av narkotika, hon är i nuläget misstänkt för narkotikabrott eget bruk och brott mot knivlagen. En andra passagerare uppvisar också tecken på att vara påverkad av narkotika, han är i nuläget misstänkt för narkotikabrott eget bruk, brott mot knivlagen och tillåtande av olovlig körning. De två männen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Bilen tas i beslag med stöd av Lag (1951:649) om straff för vissa trafikbrott (TBL 7§) för att förhindra fortsatt brottslighet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen