Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 december 17:55

25 december 16.51, Trafikolycka, Vetlanda

Trafikolycka mellan två personbilar på riksväg 47.

16:37 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till riksväg 47 några kilometer öster om Vetlanda med anledning av en trafikolycka mellan två personbilar.

Enligt de initiala uppgifterna ska olyckan ha inträffat när en av personbilarna skulle genomföra en vänstersväng.

Det är inte känt om någon av de drabbade har skadats. Vägen har stängts av helt i båda riktningarna i samband med räddningsarbetet.

Halt väglag har rapporterats från platsen.

17:10 Vägen är fortsatt helt avstängd. Prognosen är att den kommer fortsätta vara så i 30 minuter till. Bärgare är beställd. Skadeläget för de inblandade är fortfarande inte känd.

17:30 Två personer har lastats i ambulans till sjukhus. Skadeläget är inte känt men de ska vara vakna och talbara. Bärgare är på plats och vägen beräknas kunna öppnas för trafik klockan 17:40.

17:40 Trafiken har släppt på och bilarna är bärgade från platsen. En trafikutredning kommer påbörjas för att utreda om någon av förarna kan misstänkas för brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen