Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 december 15:01

26 december 13.12, Trafikolycka, Nybro

Kalmarvägen, rv25, strax öster om Nybro. Lastbil och bil i olycka.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård kallas till platsen med anledning av en olycka mellan en lastbil och en bil. Det är totalstopp i körriktning mot Kalmar. Olyckan har inträffat strax öster om Nybro. Enligt initiala uppgifter är det personskador.

13.30 Det är en lastbil med släp och en bil som har kolliderat. Bärgare är beställda till båda fordonen. Trafiken mot Kalmar är stoppad och leds om via Sankt Sigfrid inne i Nybro.

13.40 Två personer som suttit i bilen är avförda med ambulans till sjukhuset i Kalmar.

13.45 Båda ambulanserna eskorteras av polisbilar in till sjukhuset i Kalmar.

13.55 Bärgare inväntas på olycksplatsen. Det finns ingen prognos i nuläget då trafiken i körriktning mot Kalmar kan släppas på.

14.43 Vägen är öppen i körriktning mot Kalmar.

17:11 De två personerna som fördes till sjukhus, en 85-årig man och en 79-årig kvinna, har båda avlidit. Anhöriga är underättade.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen