Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 december 19.03, Inbrott, Botkyrka

Inbrottstjuvar togs på bar gärning av vittnen som larmade polis. Polispatruller och patrullhund sökte därefter gärningspersoner.

Tre personer togs på bar gärning vid ett inbrott och de flydde från platsen till fots. Polisen eftersökte de tre under insats som pågick i en timme och 45 minuter. Polishunden och ett flertal patruller spårade en lång sträcka. Det framkom under insatsen att de gärningspersoner som söktes med stor sannolikhet hade genomfört två fullbordade inbrott innan de ertappades av anmälaren.

Tyvärr ledde inte inte insatsen till några frihetsberövanden. Polisens tekniker kommer nu genomföra brottsplatsundersökningar hos de som drabbats av inbrotten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen