Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 december 20:01

27 december 19.05, Brand, Göteborg

Brand i restaurang på Hisingen

Räddningstjänst kallas till en restaurang på Färgfabriksgatan i Kvillebäcken. Kraftig rökutveckling från reastaurangen var ingångsvärdet som polispatrull såg. Restaurangen har evakuerats och enligt initiala uppgifter har ingen person skadats i samband med händelsen. Det har varit en brand i köket som enligt initiala uppgifter är släckt. Räddningstjänsten jobbar vidare med att kontrollera om branden spridit sig i fastigheten. Polispatrull finns på plats för att bistå personal från Räddningstjänsten med avspärrningar för att underlätta arbetet på platsen.

Uppdatering kl 19.26
Enligt ny uppgift brinner det fortfarande i byggnaden.

Uppdatering kl 19.35
Branden uppges nu vara släckt. Räddningstjänsten fortsätter kontrollera byggnaden så att det inte spridit sig vidare i byggnadskonstruktionen.

Uppdatering kl 20.00
Branden började i en kolgrill och spred sig i fläkten. Räddningstjänsten beräknas vara klar inom kort och polisens avspärrningar kommer att hävas. Ännu oklart om det finns någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen