Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 december 00:00

27 december 19.52, Trafikolycka, Säffle

En trafikolycka har inträffat på E45 vid Värmlands Bro i Säffle.

Två bilar har frontalkrockat på E45 där en person anges vara allvarligt skadad. Flerar räddningsfordon har kallats till platsen. E45 kommer att vara avstängd under uppskattningsvis två timmar och det gäller båda riktningar. Det råder svår halka på platsen.
En tredje bil är inblandad i olyckan på så sätt att den kört på ett däck som ramlat av en av bilarna. Ingen person skadades i den tredje bilen.

Sex personer är inblandade i olyckan. Fem personer färdades i den ena bilen och i den andra bilen var föraren ensam och det är den ensamma föraren som skadats allvarligt i olyckan.

Trafiksituationen är mycket svår på platsen med anledning av långa köer där ambulansen har svårt att ta sig från platsen med skadade. Detta i kombination med mycket svår halka på platsen. Samtliga inblandade kommer att föras till Centralsjukhuset i Karlstad.

Uppdatering kl 23.19: Vägen är sedan 22.45 öppen för trafik igen. Den man som färdades ensam i bilen och som till en början ansågs som allvarligt skadad avled under kvällen. Mannen f80 är hemmahörande i Värmland. Anhöriga är underrättade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen