Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 december 01.42, Stöld, Uppsala

Stöld av släpvagn, två gripna

Ett vittne ser hur en släpvagn tillgrips från ett företag i Storvreta och kopplas till en personbil. En av de patruller som beordras till platsen möter ekipaget på Vattholmavägen.

Patrullen försökte få stopp på ekipaget men föraren valde att ej stanna på polismans tecken varvid ett förföljande inleddes. Förföljandet varade cirka 1,5 kilometer till Sandels gata där föraren samt ytterligare två personer flydde från bilen till fots. Två män i 20-årsåldern kunde gripas tämligen omgående. En av de gripna spårades upp av polishunden Golle.

De två gripna misstänks för stöld. Föraren misstänks även för drograttfylleri. Ytterligare brottsmisstankar kan tillkomma.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen