Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 december 07:28

28 december 06.42, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.20 polisen har från midnatt hanterat ett 25-tal ärenden i polisområde Jönköping. Huvvuddelen av dessa är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits, ingen har omhändertagits eller frihetsberövats av andra skäl.

01.19 samtal till polisen om misstänkt misshandel i bostad i Gislaved efter att en anmälare hört skrik. Polisen åkte till adressen och började utreda vad som kan ha hänt. Polisen fick misstankar om att en kvinna utsatts för misshandel och en man som befann sig i lägenheten greps direkt på plats. Mannen misstänks för misshandel genom att han b.a. ska ha rivit och slagit kvinnan, som är i 30-årsåldern. Han har också hotat henne till livet i samband med misshandel. Den gripne mannen, som är i 25-årsåldern, är misstänkt för misshandel och olaga hot. I samband med gripandet av mannen anträffades en mindre mängd narkotika (som togs i beslag för analys) och därför misstänks mannen även för narkotikabrott. Mannen fördes till polisstationen där han förhördes och delgavs misstanke om brotten. Efter förhöret, kl. 05.50 anhölls mannen som på sannolika skäl misstänkt för misshandel. Förundersökningen leds nu av åklagare.

04.24 inbrottslarm från ett företag på Lantmätargränd i Jönköping. Polis och väktare åkte till platsen. Det visade sig att någon kan ha kastat smällare mot glasrutorna så att dessa har skadats och larmet utlöst. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.

Inga andra grova brott har kommit till polisens kännedom.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen