Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 december 06.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn natt i länet enligt RLC. Presstalesperson under lördagen är Stefan Gustafsson.

Kl 22.58 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Beväringsgatan där en bil ska brinna. Enligt vittnesuppgifter så har en person kastat in något i bilen före det att den börjat brinna. Därefter försvinner den misstänkta personen från platsen i en bil. Räddningstjänsten släcker och polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen gripen. Två bilar skadas i samband med branden.

Kl 00.13 Borås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Källeberg där en fastighet ska brinna. Stugan/villan är övertänd när polisen och räddningstjänsten kommer fram och den brinner ner. Ingen person i fastigheten. Platsen spärras av och då brandorsaken är okänd så inleds förundersökning med rubricering mordbrand. Inga kända personskador.

Kl 02.40 Vara, brand
Polis och räddningstjänst larmas till en brand i en fastighet vid Elingstorp, Vedum. När man är på plats är fastigheten som betecknas som ett ödehus är övertänt och brinner ner. Då brandorsaken är okänd så upprättas anmälan om mordbrand. Platsen kommer att spärras av i väntan på teknisk undersökning. Detta sker när räddningstjänsten är klar med sitt arbete på platsen. Inga kända personskador.

Kl 05.01 Borås, en gripen misstänkt för stöld
En polispatrull stoppar och kontrollerare en personbil vid Rullstensvägen. Bilen har körförbud och är avställd. Föraren, en man i bilen saknar körkort, det finns även en passagerare i bilen, en kvinna. Bilen är full med gods som uppenbart är stöldgods. Bilen misstänks vara stulen. Båda grips misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel, olovlig körning, stöld alt. häleri.        

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen