Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 december 08.46, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser i Västerbottens län.

22.02 Skadegörelse, Storuman
Polisen kontaktas om att en dörr i en fastighet i Storuman är sönderslagen. Polispatrull åker till platsen. En anmälan om skadegörelse upprättas.

01.07 Trafikbrott, Åsele
Polis kontrollerar en personbil med släp. De utfärdar en ordningsbot (böter) till föraren eftersom hans släp har körförbud.

01.44 Narkotikabrott, Umeå centrum
Polis kontrollerar ett antal personer i centrala Umeå. Flera personer medtas för kroppsbesiktning. Två anmälningar om ringa narkotikabrott, eget bruk samt innehav, upprättas. Misstänkta är två personer, en kvinna och en man i 20-årsåldern.

02.19. Misshandel och stöld, Bureå
En man grips efter bråk på en adress i Bureå. Mannen har inte kunnat höras ännu på grund av berusning, men han ska höras under lördagsförmiddagen. Två till tre personer är målsägande i detta ärende, även de ska höras igen under dagen. Därefter ska jouråklagare besluta om mannen ska anhållas eller släppas. Enligt de uppgifter som finns nu är ingen person allvarligt skadad.

03.01 Olaga intrång, Ålidhem, Umeå
En man vägrar lämna en bostad som han inte hör hemma i. Polispatrull åker till platsen och avvisar mannen enligt polislagen 13. Mannen omhändertas enligt lob, lagen om omhändertagande av berusade personer och överlämnas till tillnyktringsenheten.

Övrigt: Under natten har ytterligare fyra personer i Västerbottens län omhändertagits enligt lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.
Två viltolyckor har inträffat. Inga personskador uppkom.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen