Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 december 06.28, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat 27 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Några ärenden som sticker ut från mängden:

22.31 Polisen larmades till Habo. Det hade brunnit på en mindre yta på en fasad till en bostad. Elden hade självslocknat och ingen skadades. Polisen har dokumenterat omständigheterna, och eftersom branden troligen inte har startat på naturlig väg så har det upprättats en anmälan om mordbrand.

23.43 Det kom larm om en trafikolycka på Järnvägsgatan i Gislaved. En motorcyklist hade kört omkull. Polisen kom dit. Mannen som körde hade då förts till sjukhus med ambulans. Han är i 20-årsåldern. Skadeläget är oklart för polisens presstjänst. Mannen visade sig vara berusad och motorcykeln var inte registrerad. Han misstänktes för rattfylleri, vårdslöshet i trafik och olovlig körning.

00.39 En polispatrull skulle stoppa och kontrollera en person som körde en fyrhjuling i Norrahammar, Jönköping. Föraren stannade inte på polisens uppmaning. Efter ett par minuter hoppade föraren av och försökte springa ifrån polisen, men han blev upphunnen kort därefter, vid idrottsplatsen Hammarvallen. Det var en man i 35-årsåldern som körde. I anslutning till gripandet hittades ett skjutvapenliknande föremål på marken som mannen misstänks ha haft med sig. Han är misstänkt för drograttfylleri, brott mot vapenlagen och olovlig körning, och togs med för provtagning.

01.42 En polispatrull stoppade en bilist på Odengatan i Sävsjö. Mannen som körde visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han är i 25-årsåldern, och misstänktes för drograttfylleri och grov olovlig körning. Mannen togs med för provtagning. Polisen beslagtog bilen för att förhindra fortsatt brottslighet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen