Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 december 08.39, Olaga intrång, Hallsberg

En man har sovit på hotell utan lov.

Personal på ett hotell i Hallsberg ringer till polisen och uppger att de har haft besök av en man under natten som inte har bokat något rum och inte heller betalat för sig.

Enligt uppgift skall han under gårdagen ha kommit åt en nyckel och övernattat i ett rum. Detta upptäcktes i dag på morgonen och när mannen konfronterades sprang han från platsen.

En polispatrull åkte mot platsen och i anslutning till hotellet träffar de på en man i 50-årsåldern som stämmer in på det signalement som hotellpersonalen har uppgett.

Mannen blev frihetsberövad och är i nuläget misstänkt för olaga intrång samt olaga hot. Vad hotet består av är i nuläget oklart.

Polisen kommer att hålla förhör med mannen och därefter kommer en åklagare besluta om han skall vara fortsatt frihetsberövad eller ej.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen