Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 december 06:41

30 december 06.22, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.23 polisen har hanterat ett 45-tal ärenden sedan midnatt.Huvuddelen av nattens ärenden är kontoller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen har gripits för brott, fyra personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och 2 har blivit medtagna för provtagning.

00.36 en polispatrull höll på att stoppa en bilist för en rutinkontroll på Fördelningsgatan i Eskilstuna när tre personer från bilen lämnade platsen springande. Flera polispatruller kom till platsen och två av dem som sprungit spårades upp. Båda två verkade vara påverkade av droger varför de fick följa med för provtagning och förhör. Det misstänks för ringa narkotikabrott och båda är män i övre tonåren.

Inga grova brott har kommit till polisens kännedom.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen