Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 december 06.32, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 07-16)

God morgon.

Kl 01:07              Lerum, rattfylleri

En polispatrull stoppar en bilist på Bentzels Väg. Föraren misstänks för rattfylleri och medtas för fortsatt provtagning och utredning.

 

Kl 03:12              Mölndal, inbrott

En anmälare som gått förbi Bangårdsvägen i Kållered såg att en ruta var krossade till en hemelektronikbutik. Polispatrull till platsen och konstarerar inbrott. Oklart vad som är tillgripet. Väktare övertar ärendet. Ingen är gripen.

 

Kl 05:27              Skövde , inbrott

Polisen larmas till en ICA butik på Hästskovägen i Stöpen där gärningspersonerna har tagit sig in i butikens via taket. Inne i lokalen har kassaskåpet brutits upp och det är ännu oklart vad som är tillgripet. Polis på plats, spärrat av lokalen och inväntar teknisk undersökning.

 

I övrigt har det varit flera person och fordonskontroller dvs vanligt polisarbete i vardagen. Flera näringställen stängde också tidigt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen