Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 december 06.33, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.34 polisen har sedan midnatt hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär, de flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits för brott, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har tagits med för provtagning.

01.17 en polispatrull stannade till på ett näringsställe för en rutinkontroll på Storgatsbacken i Värnamo.. Under kontroller noterade polispatrullen att en person var kraftigt påverkad. Polisen misstänkte drogpåverkan och mannen, som är i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör. Efter provtagningen lades mannen i en arrest för tillnyktring.

02.08 en polispatrull stoppade en bilist för en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Odengatan i Jönköping. Vid kontrollen uppstod misstanke om att föraren var alkoholpåverkad varför han fick följa med för provtagning och förhör. Det är en man i 35-årsåldern som nu misstänks för rattfylleri.

02.14 SOS-larm om brand på Västra Parkgatan i Sävsjö. Räddningstjänsten åkte till platsen och det visade sig vara en misstänkt anlagd brand i en papperskorg som stod intill en byggnad. Branden släcktes och papperskorgen flytades från byggnaden. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om misstänkt försök till mordbrand. Polisen har hållit förhör med ett vittne samt en misstänkt person, en man som är i övre tonåren.

03.20 vid en kontroll av en bil i närheten av Höglandssjukhuset i Eksjö påträffades två personer. Det visade sig att en av dem, en kvinna i 35-årsåldern, hade tabletter som polisen misstänker är narkotika. Polisen tog tabletterna i beslag och hon misstänks nu för ringa narkotikabrott. Hon blev förhörd men ej frihetsberövad.

04.35 polisen fick samtal om bråk på en adress i Eksjö. En polispatrull åkte till platsen och när de började utreda vad som hänt visade det sig att det finns misstanke om att en tonårspojke misstänks ha misshandlat och hotat en man i 30-årsåldern som han har en relation med. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel och olaga hot.

Inga andra grova brott har kommit till polisens kännedom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen