Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 december 08.55, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser i Västernorrlands län.

22.48 Narkotikabrott, Timrå
Polis kallas till en adress i Timrå där en person misstänks vara påverkad av narkotika. Patrullen åker dit och tar upp en anmälan om narkotikabrott, eget bruk.

22.49 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
Polispatrull upprättar en anmälan om narkotikabrott eget bruk samt innehav efter att ha kontrollerat en kvinna längs Modovägen i Örnsköldsvik. Kvinnan medtas för kroppsbesiktning och provtagning. Även en anmälan om brott mot knivlagen upprättas.

23.43 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en restaurang i Örnsköldsvik där en man i 40-årsåldern har varit närgången mot andra gäster. När ordningsvakter har försökt avvisa mannen har han gjort motstånd. En anmälan om våldsamt motstånd upprättas. Mannen omhändertas också enligt lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

23.52 Narkotikabrott, Sundsvall
Polispatrull beordras till en adress i Skönsberg, Sundsvall, där det uppges vara bråkigt.
Tre personer, två kvinnor och en man i 20-årsåldern medtages för provtagning och kroppsbesiktning. Förhör hålls också med de inblandade. Samtliga misstänks för ringa narkotikabrott. Anmälan upprättas.

00.27 Skadegörelse, Sollefteå
Ett företag i centrala Sollefteå utsatt för skadegörelse. En eller flera okända gärningspersoner har krossat en ruta på byggnaden. Ingen har tagit sig in i fastigheten. Polispatrull åker till platsen och upprättar en anmälan om skadegörelse.

02.11 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
Polispatrull påträffar ett antal män i centrala Örnsköldsvik, två av dem avviker från platsen. Patrullen får dock tag på en av dem, som försöker göra motstånd. Mannen medtas för kroppsbesiktning och provtagning. En anmälan om våldsamt motstånd samt ringa narkotikabrott upprättas.

03.03 Narkotikabrott, Sundsvall
Polis kontrollerar en 26-årig man på en restaurang i centrala Sundsvall. Mannen tas med för provtagning och kroppsbesiktning. En anmälan om ringa narkotikabrott skrivs.

03.06 Trafikbrott, Sundsvall
Polispatrull stoppar en bilförare på Stenstan i Sundsvall. En ordningsbot utfärdas då föraren inte har använt föreskriven belysning på bilen.

Övrigt: Totalt har tre personer i Västernorrlands län omhändertagits enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Tre viltolyckor har inträffat i länet under kvällen och natten. Inga personskador har uppkommit.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen