Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 december 09.33, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Et urval av nattens händelser i Jämtlands län.

22.52 Rattfylleri, Östersund.
Föraren av en personbil stoppas och kontrolleras i närheten av Östersunds sjukhus. Föraren, en man i 25-årsåldern, medtas för kroppsbesiktning och provtagning. En anmälan om rattfylleri upprättas.

23.12 Trafikbrott, Östersund
En personbilsförare stoppas längs Stuguvägen. En ordningsbot utfärdas eftersom bilens däck har dåligt mönsterdjup.

23.36 Misshandel, Östersund
Polis beordras till ett bostadsområde i Östersund. En man grips misstänkt för att ha misshandlat en person som han har en relation till. Förhör har hållit och en anmälan om misshandel har upprättats.

00.35 Narkotikabrott, Vemdalen
Polis beordras till ett hotell i Vemdalen där två män misstänks vara påverkade av narkotika. Provtagning och kroppsbesiktning görs av männen som bägge är i 20-årsåldern. En anmälan om ringa narkotikabrott upprättas mot dem båda.

02.14 Misshandel, Åre
Polis kallas till en restaurang i centrala Åre där flera personer har hamnat i bråk med varandra. Två kvinnor uppger att de har blivit misshandlad av en man. En anmälan om misshandel är upprättad, en man i 20-årsåldern är misstänkt. Även en anmälan om ofredande är upprättad, där mannen som är i 20-årsåldern är den utsatte. Polispatrull har hållit förhör med de inblandade på platsen.

Övrigt: Under natten har två personer i Jämtlands län omhändertagits enligt lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Två viltolyckor har inträffat, det finns inga uppgifter om några personskador.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen