Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 december 10.20, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser i Västerbottens län.

22.21 Trafikbrott, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en mopedbil i Skellefteås norra stadsdelar eftersom bilen har för många passagerare. I den färdas fyra unga personer där några är minderåriga. Patrullen utfärdar en ordningsbot till två av passagerarna som färdas på otillåtna platser för passagerare. Föraren misstänks för olovlig körning. Patrullen kontaktar de minderåriga pojkarnas vårdnadshavare.

03.07 Misshandel, Umeå
Polis kallas till en restaurang i centrala Umeå där två män uppger sig ha blivit misshandlade av en tredje man, som sedan försvunnit från platsen. Den ene mannen förs med ambulans till vård för kontroll, men det ska inte röra sig om några allvarligare skador. Frågor om skadeläget hänvisas till vården.

Polisen har hört målsäganden, två män i 30 respektive 20-årsåldern, samt vittnen till händelsen. Det finns en misstänkt gärningsman. En anmälan om misshandel är upprättad.

04.04 Trafikbrott Skellefteå
Polis stoppar en personbil längs riksväg 95, Skellefteå. Föraren får en ordningsbot (böter) eftersom bilens registreringsskylt inte är synlig.

Övrigt: Under natten har två personer i Västerbottens län omhändertagits enligt lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Fyra viltolyckor har inträffat i länet under natt och tidig morgon. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen