Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 december 14.25, Stöld/inbrott, Jönköping

Villainbrott i Barnarp.

11.45 polisen fick samtal från en villaägare som upptäckt inbrott i villan. Inringaren har varit bortrest några dagar och upptäckte inbrottet när de kom hem. Någon har krossat en fönsterruta till ett sovrum och därigenom tagit sig in i huset.

11.55 polisen är framme på platsen och påbörjar utredning och spaning.

12.50 polisen är nu klar på platsen. En utredning om grov stöld genom inbrott är påbörjad. Polisen har gjort en platsundersökning för att söka efter spår och närområdet är också avsökt med polishund för att söka spår från brottsplatsen. Spårningen har inte resulterat i något gripande. Det är ännu oklat vad som stulits i huset.

Polisen är angelägen om att få in tips eller iakttagelser från Barnarp. Den som sett misstänkta personer eller fordon den senaste tiden ombeds att kontakta polisen på 114 14 eller tipsa på polisens hemsida.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen