Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 december 14.51, Stöld/inbrott, Jönköping

villainbrott i Barnarp.

12.33 polisen fick samtal från en villaägare om att ett villainbrott hade upptäckts i anmälarens bostad i Barnarp efter att villaägaren kommit hem. Tjuv eller tjuvar har tagit sig in i huset genom att bryta upp ett fönster och inne i huset är det tillrört i sökandet efter värdeföremål. Det är än så länge vad som har stulits.

12.50 polisen är framme vid huset och påbörjar en utredning om grov stöld.

14.26 polisen är nu klar med de inledande utredningsätgärderna. En utredning om grov stöld är påbörjad och en brottsplatsundersökning är genomför för att säkra spår efter gärningspersonerna.

Polisen är angelägen om att få in tips eller iakttagelser från Barnarp. Den som sett misstänkta personer eller fordon den senaste tiden ombeds att kontakta polisen på 114 14 eller tipsa på polisens hemsida.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen